Metamorfose

Wijkinloophuis Zeist-West (De Clomp 33-02) onderging een metamorfose!
Met de verbouwing is er een compleet nieuwe inrichting gekomen met warme, op elkaar afgestemde kleuren.
De bijpassende wandversieringen, lampen en planten in mooie potten zorgen voor een uitnodigende sfeer!
Een lange rij tafels biedt plaats aan groepen die naaien of creatief bezig zijn. Ook is er een computerhoekje en het inloophuis beschikt nu over een prachtige ruime keuken zodat er maaltijden bereid kunnen worden. Ook is er een kastenwand die de keuken scheidt van de inloop waarbij er voor alle activiteiten voldoende opbergruimte is.
In de nieuwe keuken beschikken we over een inductiekookplaat, een oven, een koelkast en een uitgebreide pannenset, een afwasautomaat en een diepvries. Dat biedt mogelijkheden om warme maaltijden aan te gaan bieden. Maar ook om soep te bereiden in eigen keuken zoals voor een al bestaande activiteit 'Samen Soepen' waarbij een buurtbewoner of een vrijwilliger soep maakt voor buurtbewoners. Eén van de kookvrijwilligers zou ook graag een kookgroepje starten voor mensen die niet graag voor zich alleen koken of hulp nodig hebben bij het koken. Daarbij is het toch gezelliger om samen te eten!

Wil je eens kijken hoe het eruit ziet: van harte welkom! Loop dan binnen tijdens de openingstijden van het Wijkinloophuis. Koffie en thee staan dan voor je klaar.

1-L

1-L

2-L

2-L

3-AR

3-AR

3-L

3-L

4-L

4-L

5-L

5-L

6-L

6-L

7-L

7-L

Copyright © 2019 Stichting Kerk en Samenleving Zeist - Alle rechten voorbehouden