Wijkinloophuis Het Lindenhuis

Stoelendans bij Kerk en Samenleving
Er vindt een ware stoelendans plaats bij Kerk en Samenleving. Na het vertrek van Ina Duit, voormalig coördinator van Wijkinloophuis Vollenhove, neemt Rianne Verduin (van Zeist Centrum) haar plaats in.
Ton Verweij wisselt op zijn beurt, zijn plek bij het Lindenhuis in voor die in Zeist Centrum. En tenslotte wordt Marian van Giezen coördinator van het Lindenhuis.
Maak wat nader kennis met nieuwkomer Marian.

Welkom in het Lindenhuis, een gezellig inloophuis in het Staatsliedenkwartier in Zeist (Cort van der Lindenlaan 1).

U bent welkom voor een kopje koffie, een praatje of een maaltijd. Daarnaast worden er activiteiten aangeboden zoals taalles, naailes, huiswerkbegeleiding en nog meer. Kijk gerust op deze site of er iets van uw gading bij is.

Nogmaals hartelijk welkom en we hopen u graag te zien bij één van onze activiteiten in het Lindenhuis.

Hartelijke groet vanuit het Lindenhuis.

Voor informatie kunt u bellen naar 06 51 97 79 12 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • NGS in het NIEUWS 22-07-2021

    Netwerk Gewoon Samen (NGS) voor het voetlicht in de Nieuwsbode!Van hieruit direct te vinden onder NGS....

  • Ina Duit koninklijk onderscheiden 30-06-2021

    Bij haar afscheid van Kerk en Samenleving heeft onze Ina Duit een koninklijke onderscheiding gekregen: Lid in de Orde van Oranje-Nassau!Zie hiervoor de berichten in Slotstad en in de...

  • Afscheid Ina Duit 26-06-2021

    Boegbeeld Kerk en Samenleving neemt afscheid Na ruim 20 jaar verbonden te zijn geweest als coördinator aan Wijkinloophuis Vollenhove, zwaait Ina Duit af. Jarenlang was zij het vertrouwde gezicht van...

Copyright © 2019 Stichting Kerk en Samenleving Zeist - Alle rechten voorbehouden