Wijkinloophuis Vollenhove

Vanwege de dreiging van het coronavirus zijn de wijkinloophuizen van 16 maart tot zeker 28 april gesloten. Wij zijn wel telefonisch bereikbaar. Als u hulpvragen heeft of zo maar behoefte hebt aan een praatje kunt u ons op de gebruikelijke tijden telefonisch bereiken (KLIK).

Maar het is voorjaar geworden: geen Keukenhof maar wel afstand houden en ..... TULPEN om uit te delen (klik voor de foto's)!

Het inloophuis is een huiskamer in de wijk voor iedereen, een open huis om zomaar binnen te lopen. De sfeer is er warm en gezellig.
Wie u ook bent, u bent welkom op de Laan van Vollenhove 1095.

Ontmoeting

In het inloophuis ontmoet u mensen uit uw eigen buurt. U kunt er terecht voor een kopje thee of koffie, een praatje, een spelletje, een maaltijd of een activiteit. Om te zien wat er precies te doen is klikt u Activiteiten

Informatie

Er kunnen allerlei situaties ontstaan waarin u behoefte heeft aan een gesprek onder vier ogen, aan advies, aan hulp bij het invullen van een formulier of aan tips waar u terecht kunt voor verdere hulp.

Voor meer informatie, voor een gesprek of heeft u interesse om u als vrijwilliger in te zetten, neem dan contact op met de coördinator Ina Duit.
Uiteraard ben u ook van harte welkom om eens binnen te lopen tijdens de inloopuren.

  • Tulpen om uit te delen 27-03-2020

    Het inloophuis is gesloten; maar de natuur gaat zijn gang: HET IS VOORJAAR! Met tulpen om uit te delen (met dank aan de...

  • Toch een wandeling 21-03-2020

    Het Corona virus speelt ons ernstig parten in onze functie als Inloophuis. We moeten afstand houden! Maar samen wandelen...

  • Vollenhove in het nieuws 25-02-2020

    De NRC heeft een uitvoerige reportage gemaakt van onze wijk. Door op bijgaande link te klikken krijg je toegang (...

Copyright © 2019 Stichting Kerk en Samenleving Zeist - Alle rechten voorbehouden