Skip to main content

mozaiek

Op 10 OKTOBER 2023 om 20.00 uur lanceren vrijwilligers van het Lindenhuis hun FRISSE IDEE voor de FRISSE PITCH NIGHT  in het TORENLAANTHEATER, Torenlaan 38 te Zeist  met hun Mozaiekbankjesproject: ‘RUPS tot VLINDER’.  Deze avond wordt georganiseerd door Samen Duurzaam Zeist en het Stadslab Zeist.

Tijdens de bijeenkomst gaan meerdere mensen, namens verschillende organisaties, pitchen. Pitchen is het kort en krachtig voorstellen van een project, alsof je een praatje maakt in de lift of op straat, om iemand te overtuigen van je idee.

De bedoeling is om 8 mozaïekbankjes te maken voor de tuin van het Lindenhuis.

Met voldoende stemmen uit de zaal, kan het Lindenhuis de publieksprijs winnen die avond. Wil u erbij zijn? Meldt u dan aan via onderstaande link op www.frissepitch.nl , via het blauwe gedeelte rechtsboven.

 

deelkastIn samenwerking met het Lindenhuis heeft de diaconie van de Bethelwijkgemeente een deelkast geplaatst in de achtertuin van het Lindenhuis, Cort van der Lindenlaan 1.

In deze deelkast staan spullen (verzorgingsproducten, voedselproducten) voor mensen die het momenteel financieel moeilijk hebben, of net niet in aanmerking komen voor de Voedselbank of schaamtegevoelens hebben om de stap naar de Voedselbank te zetten.
Het idee achter de deelkast is: pak wat je nodig hebt, geef wat je kunt missen.
U/jij kunt er zelf dus ook producten achterlaten.
Te denken valt aan: verzorgingsproducten, houdbare voedingsmiddelen, schoonmaakspullen.
De kast is mede mogelijk gemaakt door Praxis ZEIST.

tuin 1 aug 2022

Er is naast het Lindenhuis een buurttuin aangelegd, met (wilde) bloemen, planten, een stukje moestuin en binnenkort een linde!
Buurtbewoners en anderen helpen bij aanleg en onderhoud.
Wil je ook meedoen? Meld je aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51977912.
Of · · · · · loop gewoon even binnen in het Lindenhuis.

lunch 2

We hopen u graag te zien bij één van onze ACTIVITEITEN in het Lindenhuis.

Huiswerkbegeleiding: woensdagmiddagenvoor leerlingen van groep 4 t/m 8 van de basisschool en van klas 1 van de middelbare school. 

Inloop: elke maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 – 16.00 uur inloop voor iedereen. Welkom voor een kopje koffie of thee en een luisterend oor. En ···· een spelletje kan ook! 

Lunch: elke donderdag wordt er een lunch geserveerd!
Tussen 12.00 en 13.30 uur kunt u binnenlopen voor een lekkere en gezellige lunch.
Soep of iets anders lekkers, een broodje, iets te drinken, wat fruit.
Aanmelding niet nodig.
Kosten €1,50.

Maaltijd: elke dinsdag om 17.30 uur is er een warme maaltijd.
Samen eten is gezelliger dan alleen?.
Welkom na aanmelding (uiterlijk maandag), bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51 97 79 12. Of loop even binnen in het Lindenhuis om je op te geven.
Kosten €3,50.

Knutselen op donderdagmiddag
Elke eerste donderdag van de maand kan er weer geknutseld worden onder begeleiding.
Van 14.00 – 16.00 uur (na de lunch) kunt kaarten maken, een eigen mok versieren of wat u maar leuk vindt.
En wie geen zin heeft in knutselen, kan ook gewoon gezellig koffie/thee drinken of een spelletje doen. 
Aanmelden niet nodig.

Spelletjes op dinsdagavond
Elke tweede dinsdagavond van de maand worden er gezellig spelletjes gespeeld.
Van 19.30 – 21.15 uur (na de maaltijd) kan er gesjoeld worden, rummikub gespeeld, mens-erger-je-niet of waar je maar zin in hebt. Er is koffie/thee en een glaasje fris. Aanmelden niet nodig.